KLIK HIER OM ONLINE JE AFSPRAAK TE MAKEN

KLIK HIER OM ONLINE JE AFSPRAAK TE MAKEN

Microneedling
(Dermapen 4)

Na een microneedling behandeling met de Dermapen 4TM is de huid frisser en elager. Doordat collageen is aangemaakt wordt de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. Microneedling is geschikt voor de behandeling van algehele huidverbetering, huidveroudering en kan littekens verminderen en verzachten.

Bij een microneedling behandeling worden er op hoge snelheid miniscule gaatjes in de huid gemaakt, dit zorgt ervoor dat het natuurlijke proces van de huid wordt gestimuleerd. Het is een veilige manier om de huid vanuit de diepte te vernieuwen, de huidverbetering wordt vanuit de diepte gestimuleerd zonder dat de bovenste huidlaag wordt beschadigd. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de Dermapen 4TM. Deze pen bevat 11 fijne naalden die trillen en kleine verticale kanaaltjes in de huid vormen. De stimulatie in bindweefsel maakt actieve groei- en genezende factoren vrij en zorgt zo voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.  Doordat collageen en elastine de huid stevigheid en elasticiteit kunnen geven, wordt de huid merkbaar dikker, steviger en gladder.  Littekens en rimpels verminderen en pigmentvlekken vervagen door huidvernieuwing.

Microneedling kan ingezet worden bij:

  • Algehele huidverbetering
  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes/rimpels
  • Grove huidstructuur/vergrote poriën
  • Pigmentstoornissen
  • Striae/striemen
  • Verschillende soorten littekens 

Het natuurlijke herstelproces van de huid (de productie van elastine en collageen) is een geleidelijk proces. Daarom kan het even duren voordat het gewenste resultaat wordt bereikt. Na gemiddeld twee tot vier weken zijn de eerste resultaten geleidelijk zichtbaar en na acht weken is de verbetering duidelijk zichtbaar. Daarna zal het proces enkele maanden doorgaan. Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk deze behandeling in kuurvorm te ondergaan, waarvoor gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen iemand moet ondergaan, is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en behandelingsindicaties.  

Duur behandeling
30-45 min.  

Vergoeding
Afhankelijk van de indicatie kan microneedling vergoed worden vanuit de aanvullende vergoeding. Wil je zeker of je in aanmerking komt voor vergoeding? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Tarieven

Gelaat: €115,00

Gelaat + hals: €130,00

Gelaat + decolleté: €130,00

Gedeelte gelaat (prijs vanaf): €65,00

Microneedling gelaat + peeling: €140,00

MAAK EEN AFSPRAAK