KLIK HIER OM ONLINE JE AFSPRAAK TE MAKEN

KLIK HIER OM ONLINE JE AFSPRAAK TE MAKEN

DIEPTEREINIGING

De huid kan snel onzuiver uitzien door zichtbare mee-eters, puistjes of gerstekorrels. Deze reinigende behandelingen zorgen voor dat uw huid op een diep niveau gereinigd wordt en onzuiverheden worden verwijderd. Bij acnetherapie is dit een belangrijk onderdeel van de behandeling. Het ledigen van onzuiverheden zorgt voor een afname van ontstekingen en verdere beschadigingen aan de huid.

De huid wordt allereerst gereinigd, make-up, vuil en dode huidcellen worden verwijderd met een reinigingsproduct dat past bij uw huidtype. De onzuiverheden worden zorgvuldig verwijderd. Er kan gebruik worden gemaakt van een klein naaldje om zo een opening te creëren en het vuil de huid beter naar buiten kan en huidbeschadigingen worden voorkomen.

Vaak wordt een diepte reiniging gecombineerd met een microdermabrasie of peeling om de huidvernieuwing te versnellen en het resultaat te optimaliseren.

Wanneer we merken dat uw huid veel puistjes of talgophopingen bevat raden wij u aan om regelmatig een diepte reiniging aan te gaan. Tijdens het intakegesprek zal worden aangegeven welke behandelfrequentie nog is voor het meest optimale resultaat. Vaak wordt een behandeling ondersteund met thuisproducten om het resultaat te bevorderen en de huidaandoening onder controle te houden.

Duur behandeling
30 – 45 min.

Vergoeding
Diepte reiniging (acnetherapie) wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil je zeker of je in aanmerking komt voor vergoeding? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Tarieven
Afhankelijk van de soort behandeling. Klik hier voor tarieven pagina.

MAAK EEN AFSPRAAK