KLIK HIER OM ONLINE JE AFSPRAAK TE MAKEN

KLIK HIER OM ONLINE JE AFSPRAAK TE MAKEN

ELEKTRISCH EPILEREN

Blonde of grijze ongewenste haren kunnen verwijderd worden door middel van elektrisch epileren. Vaak kunnen ongewenste haren worden behandeld met een laser, maar in sommige gevallen is elektrisch epileren geschikter (Bij donker haar heeft het laseren een voorkeur).  Elektrisch epileren is geschikt voor kleinen oppervlakten, zoals het verwijderen van ongewenste haren in het gezicht.

Elektrische ontharing kan voor alle haarkleuren worden gebruikt, maar wordt voornamelijk gebruikt voor dun of licht gekleurd (zoals grijs, wit, goudkleurig en rood) haar dat niet kan worden behandeld met laserontharing. Wanneer de haren een combinatie zijn van lichte en donkere haren kan de keus worden gemaakt om zowel met laser en elektrisch epileren te behandelen.

Elektrische ontharing is een vorm van permanente ontharing die kan worden geactiveerd door elektriciteit. Met behulp van elektrische stroom verhitten we stuk voor stuk het haarzakje met een heel dun naaldje. Het haarzakje wordt verwarmd, waardoor de haarfollikel wordt beschadigd.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid haar, het stadium van haargroei waarin het haar zich tijdens de behandeling bevindt en de reden voor de haargroei. Het is een intensief traject en er moeten meerdere behandelingen worden ondergaan om een langdurig resultaat te garanderen. Aan het begin van het behandelingsproces zal de behandeling regelmatiger uitgevoerd moeten worden en later zullen onderhoudsbehandelingen voldoende zijn. Onder invloed van hormonen of medicijnen kunnen donsharen zich in de loop der jaren ontwikkelen tot dik haar. Deze haren kunnen dan ook behandeld worden.

Duur behandeling
30-45 min.

Vergoeding
Elektrische epilatie bij vrouwen in het gelaat kan vaak (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Wil je zeker of je in aanmerking komt voor vergoeding? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Tarieven
Afhankelijk van de soort behandeling. Klik hier voor tarieven pagina.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of Whatsapp, E-mail of bel gerust voor meer informatie. Een eerste intake is altijd kosteloos en vrijblijvend.

12 + 5 =